مقررات تأمین برق مراکز استخراج رمزارز از منابع تجدیدپذیر ابلاغ شد

ابلاغ مقررات تأمین برق مراکز استخراج رمزارز از منابع تجدیدپذیر
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:
زمان مطالعه: 2 دقیقه

آخرین به‌روزرسانی: ۵ دی ۱۴۰۰

همایون حایری، معاون وزیر در امور برق و انرژی؛ بعد از مطرح شدن مباحثی پیرامون استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و پاک برای استخراج رمزارزها، با ارسال نامه‌ای مقررات تعیین شده در این حوزه را ابلاغ کرد. با بیتستان همراه باشید تا جزئیات بیشتری از ابلاغ مقررات تأمین برق مراکز استخراج رمزارز از منابع تجدیدپذیر در اختیارتان قرار دهیم.

ابلاغ مقررات تأمین برق مراکز استخراج رمزارز از منابع تجدیدپذیر

پس از مطرح شدن مباحثی پیرامون استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و پاک برای استخراج رمزارز از طرف برخی کارشناسان این حوزه و نمایندگان مجلس، همایون حایری، معاون وزیر در امور برق و انرژی با ارسال نامه‌ای، مقررات تأمین برق مراکز استخراج رمزارز از منابع تجدیدپذیر و پاک را به نهادهای ذی‌ربط ابلاغ کرد.

معاون وزیر و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، ۲ تصویب‌کننده مقررات مطرح شده در نامه خواهند بود. این سند برای اجرا به سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر، شرکت مادر تخصصی توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق ارسال شده است.

طبق این ابلاغیه، اولین مرحله از فرایند استخراج رمزارز با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، دریافت موافقت ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق) است؛ به این معنی که نیروگاه غیردولتی علاقه‌مند به استخراج رمزارز با استفاده از منابع تجدید پذیر، باید با ساتبا قرارداد داشته باشد.

بر اساس ابلاغیه موجود در این نامه، مالک شرکت برق منطقه‌ای یا شرکت توزیع مربوطه باید موافقت خود را با تأمین بخشی از برق مرکز استخراج رمزارز از نیروگاه تحت مدیریت خود اعلام کند؛ در غیر این صورت نیروگاه نمی‌تواند برق تولیدی خود را به مراکز استخراج رمزارز اختصاص دهد.

طبق این ابلاغیه، نیروگاه‌هایی که با مراکز استخراج رمزارز قرارداد امضا می‌کنند، موظفند در مدت زمان تعیین‌شده در قرارداد از مراکز استخراج رمزارز برای تأمین برق مورد نیاز پشتیبانی کنند.

نیروگاه‌ها می‌توانند پس از انعقاد قرارداد با ساتبا و جلب رضایت مالکان شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق با مراکز استخراج رمزارز، قرارداد دوجانبه امضا کنند. پس از طی این مراحل و اتمام مهلت ذکرشده در قراردادها، نوبت به محاسبه تهاتر می‌رسد.

در صورتی که نیروگاه پس از پایان قرارداد با ساتبا به این سازمان بدهکار نباشد، می‌تواند نسبت به تمدید قرارداد با مراکز استخراج اقدام کند.

منبع: way2pay

برای خرید و فروش سریع و امن ارزهای دیجیتال کلیک کنید صرافی ارز دیجیتال بیتستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.